Studio

Kreiramo stvarnost kroz preciznu i inspiriranu viziju.

U suradnji s klijentima stvaramo sklad između sadržaja i konteksta, sinergiju između racionalnosti i emocija kako bismo razotkrili inteligentna, elegantna i bezvremenska rješenja skladana prema specifičnim potrebama.

Naš pristup je detaljan i cjelovit.

Arhitektura

Vizualiziramo, dizajniramo i oblikujemo rješenja koja inspiriraju klijente i zajednicu te stvaraju pozitivan značaj na živote ljudi. Usavršili smo umijeće arhitekture tijekom 30 godina iskustva pružajući kvalitetu, preciznost, suradnju i posvećenost.

Dizajn interijera

Naša filozofija stvaranja nastoji uskladiti sadržaj, ljepotu i funkciju u svrhu dobivanja željenog iskustva. Udahnjujemo život u bezvremnske strukture s daškom elegancije i luksuza kreirajući veličanstveno iskustvo. Naša pažnja usmjerena je na trajnu estetsku kvalitetu i funkcionalnost koje potiču maštu i pokreću emocije.

Projekt Menadžment i nazor

Prilagođavamo se specifičnim potrebama i zahtjevima svojih klijenata imajući u vidu obostrano zadovoljstvo. Poštujemo dogovorene rokove i jamčimo visoki standard kvalitete. Nadziremo cjelokupni postupak realizacije te osiguravamo pripremu dokumentacije za ishođenje svih potrebnih dozvola.